Pitanja i odgovori

border

1) Kada je potrebno najranije rezervisati venčanicu?
Naš savet je da venčanicu rezervišete nekoliko meseci ranije u odnosu na Vaš datum venčanja. Na taj način ćete biti u mogućnosti da izaberete model venčanice koja se Vama najviše dopada, a ne venčanicu koja je za određeni termin slobodna.
2) Da li je potrebno zakazati termin probe venčanica?
Naša je preporuka da termin probe zakažete kako biste izbegli čekanje u salonu, ali napominjemo da probe nije neophodno zakazivati.
Prema Vašim željama možete posetiti naš salon u ulici Patrijarha Pavla 1 u Loznici, svakog radnog dana od 11h do 19h ili subotom od 11h do 17h, ili možete zakazati termin probe putem telefona: 065/874-68-11, 015/874-681, e-maila: vencanice@eldestino.rs ili facebook profila El Destino Salon Venčanica.
3) Kada se najkasnije može rezervisati venčanica?
Raspoloživi modeli venčanica u odnosu na Vaš datum venčanja mogu se rezervisati i nekoliko sedmica pre venčanja.
4) Da li se, ukoliko se predomislite, Vaš izabrani i rezervisani model venčanice može zameniti nekom drugom venčanicom?
Da, može se zameniti ukoliko je drugi model venčanice iz naše ponude za koji ste se opredelili slobodan za Vaš datum venčanja.
5) Da li je dozvoljeno slikanje tokom probe?
U salonu ekskluzivnih venčanica El Destino nije dozvoljeno slikanje venčanica tokom probe.
6) Koliko dana pre datuma venčanja se vrše korekcije venčanice?
Uzimajući u obzir da veliki broj mladih dama neposredno pred venčanje drastično menja svoju kilažu i da među budućim mladama mogu biti i trudne devojke, korekcije venčanice se vrše u kratkom vremenskom periodu, obično 7-10 dana pre datuma venčanja.
7) Šta je potrebno da ponesete na zakazani termin korekcije venčanice?
Radi određivanja dužine Vaše venčanice potrebno je da ponesete cipele koje ćete nositi na dan venčanja, kao i brushalter sa ciljem precizne korekcije gornjeg dela venčanice.
8) Kolika je cena iznajmljivanja venčanice?
Cene iznajmljivanja venčanice zavise od modela i kolekcije. Ukoliko ste zaintereseovane za određene modele venčanica slobodno nas kontaktirajte putem telefona: 065/874-68-11, 015/874-681 ili putem e-maila: vencanice@eldestino.rs
9) Kolika je prodajna cena venčanica?
Isto kao i kod iznajmljivanja venčanice, cene se razlikuju u zavisnosti od modela i kolekcije.
10) Da li se venčanice mogu poručiti putem kataloga?
Da, venčanice se mogu poručiti putem kataloga za kupovinu ili za prvo nošenje. Savetujemo da poručivanje putem kataloga učinite 5-6 meseci pre datuma Vašeg venčanja.
11) Da li se venčanice mogu iznajmiti u inostranstvo?
Da, venčanice se mogu iznajmiti i u inostranstvo. Prilikom iznajmljivanja venčanice dobijate overen ugovor koji je validan na graničnom prelazu.

logo el destino q

Za sve nedoumice i dodatna pitanja neposredno pred venčanje, kao i nakon venčanja budite slobodni i kontaktirajte nas.

065/874-68-11, 015/874-681
vencanice@eldestino.rs

12) Kakva je procedura ukoliko dođe do oštećenja venčanice prilikom proslave?
Prilikom preuzimanja venčanice u našem salonu još jednom ćete probati venčanicu kako biste bile sigurne da je korekcija apsolutno uspela. Takođe, tom prilikom insistiramo na kvalitativnom pregledu venčanice kako biste se uverile da je ista u neoštećenom stanju.
Kada se venčanica vrati u salon ona se detaljno pregleda u Vašem prisustvu. Šteta se naplaćuje u visini proporcionalnoj nastaloj šteti.
Posebno naglašavamo da čuvate venčanicu od kapanja voska sa sveća u crkvi, od progorevanja materijala usled cigareta, od fleka nastalih od prosipanja crvenog vina ili nepopravljivog cepanja tkanine, posebno čipke. Takođe, Vam savetujemo da venčanicu sami ne peglate niti nosite na čišćenje u radnju za hemijsko čišćenje.